Antet Prima pagina
Cautare produse
Catalog produse
Newsletter
Garantia Produselor
Produsele comercializate prin intermediul site-ului beneficiaza de garantie (conform normelor legislative in vigoare) – aceasta fiind oferita pentru fiecare produs in parte.
Pentru acordarea garantiei, produsele trebuiesc insotite de factura si certificatul de garantie (in unele cazuri factura tine loc de garantie), accesoriile aferente (daca este cazul) cat si de ambalajele (cutiile) originale ale produselor.
Daca aceste conditii nu sunt respectate, dupa receptionare - se va face o evaluare a produsului, S.C. VALMY UNIVERSAL SRL. rezervandu-si dreptul de a estima valoarea actualizata a produsului (intotdeauna se va comunica telefonic cu clientul valoarea rezultata in urma estimarii produsului).
In cazul expedierii unui produs catre service-pentru garantie, acesta trebuie sa soseasca exclusiv prin CURIERAT RAPID cu taxele de expediere achitate de catre client.
In cazul in care pentru produsul expediat la garantie se constata disfunctionalitati, vicii ascunse sau nereguli de functionare, costurile de expeditie pentru coletul cu produsul reparat in perioada de garantie, este suportat de catre S.C. VALMY UNIVERSAL SRL
Pentru produsele returnate pentru garantie si la care nu se constata nereguli de fabricatie, Clientul va suporta si taxele de returnare.

Conditii de Returnare
Clientii NewGift.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. newGIFT.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. 
Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.
In cazul coletelor  returnate si care au fost livrate cu TRANSPORT GRATUIT ,se va restitui banii incasati pe produse mai putin taxa de livrare initiala in valoare de 15 lei.
Returnarea produselor se face obligatoriu DUPA CE NE-ATI NOTIFICAT IN SCRIS, pe mail sau folosind functia creata special. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.
"Clienti" sau "consumatori" sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.
Administratorul newgift.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare).

 
Va multumim NewGift.ro
spacer
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Oferta speciala
Betisoare parfumate Vanilie

 

Pret cu TVA: 16.00 Lei

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Informatii
Website detinut de Valmy Universal S.R.L., CIF: RO13118017, Reg.Com: J40/5715/2000