Antet Prima pagina
Cautare produse
Catalog produse
Newsletter

Datele furnizate la crearea contului cumparatorului pe site-ul www.newgift.ro vor fi confidentiale si vor ramane private atata timp cat contul creat va exista pe site. Datele furnizate vor putea fi folosite de catre firma SC Valmy Universal srl pentru a trimite utilizatorului confirmarea, statusul si livrarea comenzilor, comunicate, informatii etc. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operatorii Sc Valmy Universal srl. pentru expedierea comenzilor

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Sc Valmy Universal srl are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate anterior, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana.

Utilizatorii au dreptul de a cere in mod gratuit urmatoarele:

- confirmarea prelucrarii sau nu a datelor personale;

- rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001; incetarea prelucrarii datelor personale;

- incetarea expedierii de mesaje promotionale.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata firmei Sc Valmy Universal.

Sc Valmy universal srl se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele dumneavoastra personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistem sunt transmise pe cale electronica, nu putem fi facuti raspunzatori in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, Sc Valmy universal srl va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Daca unele din datele despre dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Orice solicitare va fi transmisa de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@newgift.ro

spacer
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Oferta speciala
Betisoare parfumate Vanilie

 

Pret cu TVA: 16.00 Lei

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Informatii
Website detinut de Valmy Universal S.R.L., CIF: RO13118017, Reg.Com: J40/5715/2000